Contact/Over ons

Met de camper in Bellwald, Zwitserland

Paspoort

Marjam Overmars (1961), journalist

Martijn Lamme (1958), journalist

Eerste camper: 2011,  Mobilvetta P60. Tweede camper: geen Mobilvetta

©SAM/Communicatie, De Bilt,  e-mail info@samcommunicatie.nl

Over ons

Wat vinden wij leuk? Onderweg zijn en belevenissen verzamelen. Grote belevenissen, maar ook kleinere. Natuurlijk is het fantastisch om in Australië de zon onder te zien gaan bij Uluru/Ayers Rock (been there) of een ritje te maken op een – geredde – olifant in Zuid-Afrika (done that), maar minstens zo bijzonder is, noem eens wat, de koudwatergeiser in het Duitse Andernach, 300 km van huis, of het duistere gangenstelsel van de asfaltmijn in Travers in Zwitserland. (Een asfaltmijn? Bestaat zoiets? Ja!) En dan heb je ook nog mini-belevenisjes als een praatje met een 80-jarige Française, die al twee jaar lang dagelijks een achtergelaten kat te eten geeft op een camperserviceplek langs een Frans kanaal, of tot je grote verrassing merken dat je bij een koffiestop de camper pal onder een drukbewoond ooievaarsnest hebt geparkeerd.

In 2006 hebben wij met onze drie kinderen een camperreis van ruim vier weken door West-Australië gemaakt en zijn zodoende ‘met het campervirus besmet geraakt’ om maar eens een onvervalst cliché uit de kast te halen. Nu zijn onze kinderen volwassen, en hoewel ze ons enthousiaste gecamper met enige vertedering bekijken, willen ze niet meer mee – hooguit voor een dagje.

Dat enthousiasme van ons, dat willen we graag via deze website delen met onze (aspirant) mede-camperaars. Je vindt hier onder het kopje Blogs beschrijvingen van onze camperreizen, onder Bespiegelingen kun je columns en andere bespiegelende korte teksten lezen, en het kopje Artikelen verwijst naar artikelen die Martijn geschreven heeft en die eerder zijn verschenen in Kampeerauto, het ledenblad van de NKC, de Nederlandse Kampeerauto Club.